Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Reviews

Wil je een review achterlaten? Graag, we hopen op deze manier onze dienstverlening nog meer te verbeteren. 

Dank je wel voor het achterlaten van een review. 

Voor eerste keer een bestelling geplaatst. -correcte verhandeling -goede prijs-kwaliteit -snelle levering!

M.C. 08/09/2014

mooie kwaliteit en snelle levering het koor ziet er weer top uit

johan 24/08/2014

Snelle levering. Goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met de stropdas. De kleur was perfect, dus wat je ziet is wat je krijgt.

Luyckx 21/08/2014

Snelle service. Na bestelling na 5 dagen ontvangen, inclusief weekend en betaling. Goed verpakt, dus kans op schade of natheid is miniem. Correcte omschrijving van het product. Mooie service in het algemeen.

JH 21/08/2014

Groot aanbod en snelle levering!

Anonymous 12/08/2014

Zeer goede service, tijdig en correct geleverd, en een heel ruime keuze!

MoBonn 11/08/2014

manchetknopen donkerblauw/zijde prima combinatie met tevens aangekocht gebreid vlinderdasje in zijde met een lichtroze hemd

Anonymous 05/08/2014

Heel brede keuze uit groot assortiment aan accessoires. Wij zochten een specifieke kleur van das en vonden die enkel via jullie site! Tof van de site om sommige bijhorende accessoires (zoals stropdassen of manchetteknoppend) aan te bevelen. Snelle levering van de producten!

Delphine 30/07/2014

Overzichtelijke site met duidelijke foto\'s. Snelle levering. Alleen heb ik zelf de verkeerde kleur gekozen. Hopen dat de tot nu toe geleverde service vergelijkbaar is met de service na verkoop:-) Groeten, Manuel

Manuel Vgh 28/07/2014

Ik heb de Profuomo blauwe bretels aangekocht. Zeer mooie bretels zelfs met 6 knoopjes meegeleverd. Een echte aanrader!

DN90 19/07/2014

Wij zijn heel content
Tjabo
Overzichtelijke site.
Vlotte levering.
Bretellen zijn prima
Dankjewel.
Annie Vandenbussche
overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, keurig en op tijd afgeleverd. Zeer tevreden.
Mijn schoonvader is 88 en heeft jullie zelf op zijn iPad gevonden tussen de concullegas ! een beloning waard ??
Raymond Vanspauwen
Jong, hype en prachtig op een gekleurd hemd. Heel tevreden.
Nicole
Vlotte levering
Heel aangenaam verrast door de kwaliteit
Mieke Boone
Toffe bretellen
Rudi Velez

Betaal veilig online

×