Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Reviews

Wil je een review achterlaten? Graag, we hopen op deze manier onze dienstverlening nog meer te verbeteren. 

Dank je wel voor het achterlaten van een review. 

ik ben aangenaam verrast door de vlugge en correcte levering van mijn aankoop bij Bretelswinkel.be. doe zo verder jullie zijn goed bezig .

HEDWIG VIAENE 05/11/2022

Zeer goede service! Bij het pakket zaten zelfs maten om zelf knopen in de broek te naaien indien je voor bretellen met knopen zou kiezen. Ook het gepersonaliseerde kaartje erbij is een pluspunt!

Wim Van Damme 04/11/2022

Alles werd geleverd zoals afgesproken. De bretellen zijn ook kwalitatief goed!

peter jacobs 31/10/2022

Zeer snelle en correcte levering - mooie en kwaliteitsvolle bretellen aan een correcte prijs - ben zeer tevreden !

Michel Gybels 27/10/2022

Prijskwaliteit is perfect. mooie dassen voor de juiste uitstraling. Tot de volgende aankoop!

Lindie Verdaasdonk 26/10/2022

Zéér tevreden over het artikel. Supersnelle, vlotte aflevering.
Een aanrader.

Patty 20/10/2022

Goede kwaliteit, snelle en correcte levering.

Standaert Karel 19/10/2022

Zeer vlotte service!
Goede kwaliteit.... Top!

Werner Steeman 18/10/2022

TOP

Maria 13/10/2022

De bretels zijn héél mooi. Ze zijn niet alleen een alternatief voor een broeksriem maar zelfs een meerwaarde aan m\'n garderobe.
Ik heb nu al twee kleuren en draag ze bijna dagelijks.
Ook de verpakking is tip top. Prachtig om als geschenk te geven.

Suzanne Geens 06/10/2022


Wij zijn heel content
Tjabo
Overzichtelijke site.
Vlotte levering.
Bretellen zijn prima
Dankjewel.
Annie Vandenbussche
overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, keurig en op tijd afgeleverd. Zeer tevreden.
Mijn schoonvader is 88 en heeft jullie zelf op zijn iPad gevonden tussen de concullegas ! een beloning waard ??
Raymond Vanspauwen
Jong, hype en prachtig op een gekleurd hemd. Heel tevreden.
Nicole
Vlotte levering
Heel aangenaam verrast door de kwaliteit
Mieke Boone
Toffe bretellen
Rudi Velez

Betaal veilig online

×