Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Reviews

Wil je een review achterlaten? Graag, we hopen op deze manier onze dienstverlening nog meer te verbeteren. 

Dank je wel voor het achterlaten van een review. 

Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.

Jan Janssens 16/07/2024

beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie

van grembergen wilfried 15/07/2024

perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren

christ vangheluwe 13/07/2024

Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.

kurt 13/07/2024

zeer goede kwaliteit

Haesen Flip 12/07/2024

Ruime keuze, gemakkelijk om te bestellen, uiterst snelle opvolging, prima contact, super snelle levering binnen de 20 uren in België, prima kwaliteit. Verdient een pluim !

Jacques Vanhalst 03/07/2024

Tout était parfait. Merci

Arol 03/07/2024

Perfecte service!

Hilde Pieters 29/06/2024

De raad opgevolgd van de kleermaker en besteld wat hij ons aanraadde omdat hij de juiste kleur niet meer had. Dus we kennen het product. Zeer tevreden over de service. We weten nu waar we een uitgebreide keuze hebben en zullen er nog gebruik van maken.

Ria Raeymaekers 23/06/2024

Stijlvolle vlinderstrik, die heel gemakkelijk te bevestigen is.

Roel H. 17/06/2024


Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt
zeer goede kwaliteit
Haesen Flip
Ruime keuze, gemakkelijk om te bestellen, uiterst snelle opvolging, prima contact, super snelle levering binnen de 20 uren in België, prima kwaliteit. Verdient een pluim !
Jacques Vanhalst

Betaal veilig online

×