Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Hoe lang moeten bretellen zijn?

Het kiezen van de juiste lengte bretellen is van best wat factoren afhankelijk zoals uw lengte, uw postuur, het materiaal van de bretellen en wat u prettig vindt zitten.

Om u gerust te stellen is het goed om te weten dat alle bretellen die we verkopen in maat verstelbaar zijn en dat we hier best ruime marges in aanhouden. Dit in maat verstellen kun je doen met behulp van de sliders aan de voorzijde van de bretellen. Daarnaast zijn er zelfs bretellen met een slider op het elastische rugstuk zodat ook hier de lengte kan worden aangepast voor meer draagcomfort.

Ook is het elastiek van de bretellen die we verkopen van de hoogste kwaliteit met de juiste balans tussen elasticiteit en stevigheid. 

We verkopen bretellen in 4 maten:

  • Kinderbretellen 70cm: Onze kinderbretellen zijn geschikt voor kinderen met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 98 tot 158 cm.
  • Standaard bretellen 120 cm: Al onze bretellen zonder specifieke maataanduiding zijn geschikt voor dragers met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 158 cm tot 200 cm.
  • Profuomo bretellen 125 cm: Deze bretellen zijn geschikt voor dragers met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 165 cm tot 200 cm.
  • Extra lange bretellen 140 cm: Voor heren met een gemiddeld postuur en een lengte langer dan 200 cm of heren met een fors postuur raden wij XL-bretellen aan.

Mocht u twijfelen over de lengte die het beste bij uw postuur past neem dan even contact met ons op en dan voorzien we u graag van advies!

Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers

Betaal veilig online

×