Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Hoe lang moeten bretellen zijn?

Het kiezen van de juiste lengte bretellen is van best wat factoren afhankelijk zoals uw lengte, uw postuur, het materiaal van de bretellen en wat u prettig vindt zitten.

Om u gerust te stellen is het goed om te weten dat alle bretellen die we verkopen in maat verstelbaar zijn en dat we hier best ruime marges in aanhouden. Dit in maat verstellen kun je doen met behulp van de sliders aan de voorzijde van de bretellen. Daarnaast zijn er zelfs bretellen met een slider op het elastische rugstuk zodat ook hier de lengte kan worden aangepast voor meer draagcomfort.

Ook is het elastiek van de bretellen die we verkopen van de hoogste kwaliteit met de juiste balans tussen elasticiteit en stevigheid. 

We verkopen bretellen in 4 maten:

  • Kinderbretellen 70cm: Onze kinderbretellen zijn geschikt voor kinderen met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 98 tot 158 cm.
  • Standaard bretellen 120 cm: Al onze bretellen zonder specifieke maataanduiding zijn geschikt voor dragers met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 158 cm tot 200 cm.
  • Profuomo bretellen 125 cm: Deze bretellen zijn geschikt voor dragers met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 165 cm tot 200 cm.
  • Extra lange bretellen 140 cm: Voor heren met een gemiddeld postuur en een lengte langer dan 200 cm of heren met een fors postuur raden wij XL-bretellen aan.

Mocht u twijfelen over de lengte die het beste bij uw postuur past neem dan even contact met ons op en dan voorzien we u graag van advies!

Snelle en vlotte levering! Een aanrader!
Christel
Ik kreeg een mooi overzicht om uit te kiezen, vervolgens kon ik snel en makkelijk afrekenen, de levering liet niet op zich wachten, na 3 dagen had ik alles. Wat een prachtige regeling.
Brian De Coster
prima bretellen.
Zal ze zeker aanraden bij vrienden en familie Enz
Jean Arijs
Snelle levering, vlot verloop van alles!
Jonas Debooserie
Snelle, correcte levering. Een aanrader.
Ann De Mulder
Mijn vader draagt bretellen en geeft de voorkeur aan de bretellen die we hem cadeau hebben gedaan via deze webshop.
De bretellen zijn stijlvol en van een goede kwaliteit.
Ook is de eenvoudigheid van het bestellen een pluspunt. Gemakkelijke webshop met veel keuze.
Sophie Moriau

Betaal veilig online

×