Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Hoe lang moeten bretellen zijn?

Het kiezen van de juiste lengte bretellen is van best wat factoren afhankelijk zoals je lengte, je postuur, het materiaal van de bretellen en wat je prettig vindt zitten.

Om je gerust te stellen is het goed om te weten dat alle bretellen die we verkopen in maat verstelbaar zijn en dat we hier best ruime marges in aanhouden. Dit in maat verstellen kun je doen met behulp van de sliders aan de voorzijde van de bretellen. Daarnaast zijn er zelfs bretellen met een slider op het elastische rugstuk zodat ook hier de lengte kan worden aangepast voor meer draagcomfort.

Ook is het elastiek van de bretellen die we verkopen van de hoogste kwaliteit met de juiste balans tussen elasticiteit en stevigheid. 

We verkopen bretellen in 4 maten:

  • Kinderbretellen 70cm: Onze kinderbretellen zijn geschikt voor kinderen met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 98 tot 158 cm.
  • Standaard bretellen 120 cm: Al onze bretellen zonder specifieke maataanduiding zijn geschikt voor dragers met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 158 cm tot 200 cm.
  • Profuomo bretellen 125 cm: Deze bretellen zijn geschikt voor dragers met een gemiddeld postuur en een lichaamslengte van 165 cm tot 200 cm.
  • Extra lange bretellen 140 cm: Voor heren met een gemiddeld postuur en een lengte langer dan 200 cm of heren met een fors postuur raden wij XL-bretellen aan.

Mocht je twijfelen over de lengte die het beste bij je postuur past neem dan even contact met ons op en dan voorzien we je graag van advies!

Mooie en kwaliteitsvolle bretellen.
Vlotte levering.
Joeri Beniest
Goede kwaliteit
Stipt geleverd
Tinne Lievens
Super super super!!!!
Ismail Yorulmaz
Krijg snel antwoorden. Mooie producten tegen betaalbare prijs.
Joost Pollet
Tevreden van de aankoop ! Goede en duidelijke website
Clicteur Greta
Goede en duidelijke web-site .
Veel keuze . Goede kwaliteit . Goede service.
Luc Van der Maat

Betaal veilig online

×