Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretellen Bedrukken

Bij ons heeft u eindeloze mogelijkheden voor het bedrukken van bretellen. Wij ontwerpen graag unieke bretellen waarin al uw wensen optimaal worden verwerkt. Vanaf 10 stuks is het al mogelijk om uw bretellen te bedrukken! Vanaf 30 bretellen is het mogelijk om deze geheel op maat te laten maken!

Mail ons de gewenste kleur, eventueel uw logo, het type bretellen en uw verdere wensen! Dan sturen wij u binnen 2 werkuren vrijblijvend uw ontwerp met offerte. Na uw goedkeuring kunnen bedrukte bretellen overigens al met een levertijd van 1 á 2 weken geleverd worden. Bij het op maat weven van bretellen hanteren we een levertijd van 3 á 4 weken!

Offerte Aanvragen

1. Kleur

Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw bretellen? Geen enkel probleem. We hebben een ruim assortiment aan bretellen. Daarnaast kunnen we alle kleuren exact matchen vanaf 30 stuks door de bretellen op maat te laten maken vanuit zijde dan wel polyester. Als u ons het kleurnummer laat weten zullen we dit in het ontwerp verwerken. Overigens is het ook mogelijk bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld stropdassenvlinderstrikken, shawls, pochetten of overige accessoires te leveren.

2. Logo

Om een uniforme uitstraling te realiseren voor evenementen is het interessant om bretellen te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van bretellen op: beurzen, voor uw vereniging/ team of wellicht voor op andere evenementen. U kunt de bretellen uniek maken door een logo naar wens te laten bedrukken. Hieronder diverse voorbeelden van mogelijke opties voor het bedrukken van uw logo (1. Logo verticaal over de hele banden 2. Logo horizontaal ):

Bretels Bedrukken NL2

3. Type bretellen

Doorgaans wordt bij het bedrukken van bretellen gebruik gemaakt van y-bretellen. Er kan echter bijvoorbeeld ook worden gekozen voor x-bretellen, luxe bretellen, dames bretellen en bretellen met 6 clips.

4. Bretellen laten maken

Vanaf 30 stuks maken we bretellen geheel op maat en zijn de mogelijkheden uitgebreid. Zo kunt u bij het maken van bretellen onder andere kiezen uit het type bretel, de breedte van het elastiek, het type clips, de lengte en de kleur van het eventuele leer. Onderstaand een aantal unieke opdrachten ter inspiratie:

1. Standaard bretellen: Bedrukte bretellen met all-over print op 3,5 cm breed elastiek en standaard clips.

Captain Morgan bedrukte bretellen     Hippische bedrukte bretellenBedrukte bretel tekst

2. Bretellen met 6 clips: Bedrukte bretellen met all-over print op 3,5 cm breed elastiek in een luxe uitvoering met 6 clips.

Stadtlaender bedrukte bretellen

3. Werkbretellen: Bedrukte extra brede werkbretels in een x-vorm met 5 cm breed elastiek. Daarnaast zijn er extra sterke clips gebruikt voor bevestiging op een werkbroek.

Werkbretellen met logo     

Je krijgt waarvoor je betaald hebt fijne winkel een echte aanraader
Donne
Hier krijg je ,dat waar voor je betaald hebt fijne winkel een echte aanrader
Donne
Ben heel tevreden van jullie.
Top kwaliteit
De Visch Kate
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde stropdas, pochet en manchetknopen. Deze zijn heel mooi! Bedankt voor de goede en snelle service.
Frank Gillot
Mooie kwaliteitsvolle das, mooi smal model en vlot geleverd.
Heel tevreden.
Annelies Decrans
Zéér tevreden bretellen waarden mooier dan op de foto en de kwaliteit is heel goed de knijpers zijn zeer sterk komen niet los,ik ga er zeker nog bestellen Rudi
Donne

Betaal veilig online

×