Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Zo voorkomt u afzakkende banden van uw bretellen

Blog header Bretels2

Bretellen worden tegenwoordig graag en steeds meer gedragen. Ze worden gekozen voor hun functionaliteit, maar ook zeker voor het modieuze karakter.


Bretellen die afzakken 

Soms krijgen wij de vraag waarom bretellen van de schouders afzakken. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk te verhelpen. Wij vertellen u hoe u dit kunt oplossen of voorkomen. 

Wanneer bretellen van uw schouders afglijden betekent dit eigenlijk dat je de bretellen te groot draagt ten opzichte van uw bovenlichaam. Bij een kleine beweging van de schouders of je armen kunnen de banden gemakkelijk naar beneden zakken, doordat de bretellen te los zitten. Onze bretellen zijn middels de ‘sliders’ aan de voorkant eenvoudig in maat verstelbaar. 

De bretellen zitten goed als de banden van de bretellen ook goed aangesloten zitten aan het bovenlichaam als je zit.

Maten bretellen

Wilt u het zakken van bretellen tegen gaan? Let dan ook goed op de maat van de bretellen. Twee belangrijke aspecten hierbij zijn: uw lichaamslengte en -bouw. Heeft u een slank postuur en bent u niet langer dan 1.95m? Dan zijn (standaard) bretellen met een lengte van +/- 120 cm een goede maat. Heeft u een maatje meer of bent u langer dan 1.95m? Dan gaat de voorkeur uit naar extra lange bretellen. 

Maten bretellen voor kinderen 

Bent u opzoek naar bretellen voor kinderen? De kinderbretellen in onze webshop zijn geschikt voor kinderen met maat 98 tot 158. Ook deze zijn middels de sliders in maat verstelbaar. 

Bretellen stellen voor de juiste maat Bretels stellen

Alle bretellen die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn eenvoudig in maat verstelbaar. Wanneer de schuifjes, eerder in dit artikel ook wel ‘sliders’ genoemd, ten hoogte van de schouders zitten draagt dit niet erg comfortabel en adviseren wij een kleinere maat bretellen. De delen waar je de bretellen mee op maat maakt, horen eigenlijk niet hoger te komen dan het gebied tussen de borst en schouder, lager dan dit gebied kan wel gewoon. Stel de schuifjes zo af dat de banden van de bretellen goed aansluiten op het bovenlichaam, ook als je zit. Op deze manier is de kans een stuk kleiner dat de banden van de schouders afzakken. 

Bretellen met knopen

Draagt u graag bretellen met knopen en heeft u de adviezen van hierboven opgevolgd en zakken uw banden nog steeds af? Dan kan het ook zijn dat de knopen niet op de juiste positie zijn geplaatst in de broeksband. Voor de juiste afstand tussen de knopen en een goede positie in de broekband verwijzen wij u graag naar dit artikel in onze bretellengids. In dit artikel leggen wij uit waar u de knopen het beste kunt plaatsen en hoe u dit kunt doen, voor een optimaal draagcomfort.

heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers
Eindelijk DE oplossing voor het probleem van de losspringende bretellen. We hebben er van overal maar geen enkele bleef zitten en deze extra-sterke van jullie wel. Wat een opluchting voor een gehandicapte mens. Dat is al 1 zorg minder
Paul Andries
Klantvriendelijke service en een perfect product!!
Els De Doncker

Betaal veilig online

×