Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuwe collectie bretellen

Nieuwe collectie bretellen

Bretellen zijn nog altijd een ontzettend populair accessoire. Daarom breiden we graag onze collectie bretellen uit.

 

XIV bretellen 

Onlangs introduceerde wij al andere accessoires van het nieuwste merk XIV. Inmiddels hebben wij de collectie met een aantal prachtige bretellen uitgebreid. XIV bretellen worden geproduceerd in Europa, net als alle andere accessoires van dit merk. De bretellen van XIV zijn, zoals al onze bretellen, van een hoogwaardige kwaliteit.

 

Bretellen in herringbone motief

Herringbone ook wel visgraat in het Nederlands is een eeuwenoude weefmethode, dat ook wel “twill” genoemd wordt. Visgraat bretellen zijn gemaakt van 2 verschillende kleuren in een keperweefsel waar de verspringing periodiek afwisselt. Deze weefmethode zorgt er voor dat er twee kleuren zichtbaar worden met een soort punt patroon. Visgraat wordt ook toegepast in veel klassieke materialen die gebruikt worden voor blazers, jassen, sjaals en andere wat zwaardere materialen. Een herringbone motief geeft dan ook een luxe en klassieke uitstraling en dat geldt dus ook voor deze nieuwe bretellen in visgraat.

De visgraat bretellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals, donkerbruin, donkerblauw, bordeauxrood en olijfgroen.

 XIV Pied de poule

Pied de Poule bretellen

Net als visgraat is pied de poule een tweekleurig textielpatroon dat al eeuwen oud is. Van origine is de pied de poule ruit zwart wit. Oorspronkelijk werd dit patroon uit wol geweven, maar tegenwoordig is het in verschillende materialen en kleurencombinaties verkrijgbaar. Eind jaren 80 deed de pied de poule ruit zijn intreden in de modewereld, daar waar het rond 1800 vooral gebruikt werd in wollige stoffen en het vooral bekend was vanuit de Schotse laaglanden is het tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld. Denk hierbij aan blazers, overhemden, rokken en jurken. Met een paar pied de poule bretellen straal je in ieder geval klasse uit. Dat is nog steeds waar dit patroon om bekend staat. Een klassiek en tijdloos dessin. 

Pied de poule bretellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinatie zoals, zwart-wit, donkerblauw-wit, rood-zwart en bruin-beige. 

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×