Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuwe bretellen met motief op bretelswinkel.be

Bretellen met motief blog

Bretellen met motief zijn in het voorjaar altijd een geliefde accessoire en juist daarom hebben wij onze collectie bretellen met motief uitgebreid. 

Bretellen met bloemenBretels met bloemen

Een vrolijke bloemenprint is altijd welkom in een trendy mannengarderobe. De bretellen met bloemen zijn luxe bretellen van het merk Profuomo. Bij deze bretellen zijn ook vlinderstrikken met bloemen, die perfect matchen, verkrijgbaar. Geef uw outfit een vrolijke noot door deze fleurige bretels en stijl af met een bijpassende strik.

Bretels met stippen motief en lederen patten 

Bent u al fan van de bretellen van Profuomo, dan waardeert u zeker de nieuwe collectie luxe bretels met motief. Het tijdloze stippen motief is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Welke kleur past bij jouw? Blauw, beige of rood? De bretels hebben een vintage wassing die goed passen bij de klassieke lederen patten. Ze zijn een echte eyecatcher aankomend seizoen. Draag deze nieuwste bretels van Profuomo onder jouw favoriete pak of combineer met een jeans en een wit overhemd. Ben jij op zoek naar een meer feestelijke look, combineer deze bretels met een bijpassende vlinderstrik. Natuurlijk ook met clips te dragen, zoals je gewend bent van Profuomo!

Bretels met stippen en clips

Ga jij liever voor praktisch en ben jij het niet gewend om bretels met knopen te dragen? Dan zijn de bretels van Michaelis met stippen patroon echt iets voor jou! De donkerblauwe lederen delen van deze bretels zorgen voor een klassieke uitstraling en zijn daarom goed te combineren bij een zakelijk pak. Met hetzelfde gemak clip je deze bretels trouwens ook aan jouw favoriete spijkerbroek. Verkrijgbaar in blauw en rood. Op zoek naar bijpassende vlinderstrikken? Dan vind je hier de bijpassende Michaelis strikken in rood en blauw.

Bretels met paisley motief

Bretellen met een subtiel paisley motief. De collectie bretels met motief zijn, naast de eerder genoemde varianten ook uitgebreid met een beige paisley print en een blauwe paisley print. Beide paisley motieven zijn eenvoudig te combineren en een trendy item voor aankomend voorjaar!

 

Bekijk ook

Bretels met haken3

Bretellen met Haken

Bretels met haken zijn zeker niet zonder reden de nieuwste trend. Deze bretellen zijn namelijk heel eenvoudig aan uw jeans of casual broek te bevestigen en zitten ook nog een...

Soorten bretelsluitingen 2

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretellen in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretellen verschillen. Hoe u deze bevestigd en bij welke style u welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor uw op een rijtje gezet.

Bretels trends 2019

Bretellen trends 2019-2020

Bent u opzoek naar bretellen voor dagelijks gebruik, dan passen bruine bretellen volledig in het modebeeld van nu. Ons assortiment bruine bretels is erg uitgebreid.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×