Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuw bij bretelswinkel: Extra lange bretels van Wiseguy Suspenders

Xl bretels WiseguySuspenders2

Bent u opzoek naar extra lange bretellen? Ons assortiment bretellen met extra lange banden is uitgebreid met XL bretellen van het merk Wiseguy Suspenders.


Nog meer keuze is extra lange bretellen

In onze webwinkel verkochten wij al enige tijd extra lange bretellen van het merk E.L. Cravatte. Basic bretellen in een x-vorm met extra stevige clips. Praktisch en uiterst geschikt voor mannen met een maatje meer. Omdat de vraag naar trendy XL bretellen bleef stijgen heeft ook het merk Wiseguy Suspenders extra lange bretels aan het assortiment toegevoegd in een Y-vorm. Luxe bretellen met meer lengte! 

Extra lange bretellen. Wanneer heeft u die nodig? 

De XL bretellen die je in onze shop vindt, zijn bretels met banden van 140 cm en in lengte verstelbaar. Wij adviseren dit type bretel bij mannen met een maatje meer of met een lichaamslengte van 195 cm of langer. Ook zijn deze bretels geschikt als u een wat langere afstand moet afleggen vanaf de broekband aan de achterkant tot aan de broekband aan de voorkant. Dus hebt u een bierbuikje en bent u niet langer dan 195 cm? Meet dan even de afstand van de achterkant tot de voorkant van de broeksband, is deze afstand langer dan 120 cm? Kies dan voor XL-bretellen. De XL-bretellen hebben banden van 140 cm, die je eventueel nog kunt verstellen tot een kortere lengte. 

XXL Leren Bretels BLOG

Extra lange leren bretellen

Wiseguy Originals staat bekend om zijn luxe nubuck lederen bretellen. Deze zijn er nu dus ook in een extra lange versie. De leren XL-bretellen van Wiseguy Suspenders hebben banden in een breedte van 2,5 cm en zijn voorzien van een elastische achterband voor een hoog draagcomfort. Alle extra lange bretels van Wiseguy Suspenders zijn Y-vormig. 

XL-bretellen vanuit een praktisch en trendy oogpunt

Draagt u bretels omdat ze voor u vooral praktisch zijn en u liever geen riem draagt? Of draagt u ze liever omdat het een trendy uitstraling heeft (natuurlijk ook zonder riem)? In beide gevallen zijn extra lange bretellen een goede keuze. 

Extra lange bretels in Y-vorm

De extra lange galgen van Wiseguy Suspenders zijn allemaal in Y-vorm. De bretellen van dit merk kunt u helemaal naar eigen wens voorzien van verschillende sluitingen. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de clips vervangen door haken of leren lussen met clips. Hiermee kunt u de bretellen naar eigen wens samenstellen. De verschillende opties staan handig vermeld onder de gerelateerde producten onderaan de productdetailpagnia. 

Extra lange bretellen in X-vorm

De XL-bretellen van E.L. Cravatte zijn in een X-vorm en voorzien van 4 stevige clips. De clips aan deze bretellen zijn extra stevig zodat deze bretels ook uiterst geschikt zijn voor mannen met een dikkere buik of langere lichaamslengte. Tevens worden deze bretellen aangeschaft om te dragen in combinatie met wat zwaardere broeken. Hierbij kunt u denken aan de broeken voor motorrijders of de broeken voor timmermannen, loodgieters, houthakkers, elektriciens.

heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers
Eindelijk DE oplossing voor het probleem van de losspringende bretellen. We hebben er van overal maar geen enkele bleef zitten en deze extra-sterke van jullie wel. Wat een opluchting voor een gehandicapte mens. Dat is al 1 zorg minder
Paul Andries
Klantvriendelijke service en een perfect product!!
Els De Doncker

Betaal veilig online

×