Luxe bretellen voordelig kopen

3+1cashback actie WiseguySuspenders2

Luxe bretels van het merk Wiseguy Suspenders koopt u nu voordelig bij bretelswinkel.be

Actie op bretellen van Wiseguy Suspenders

De trendy bretellen van Wiseguy Suspenders zijn erg populair en misschien bent u wel een groot fan van dit eigentijdse bretelmerk. Daarom hebben wij samen met Wiseguy Suspenders een actie opgezet. Koop 4 bretellen van Wiseguy Suspenders en betaal er 3. Een 3+1 actie.

Bretels van Wiseguy Suspenders

De bretellen van Wiseguy Suspenders zijn niet alleen voor de functionaliteit maar zijn ook uiterst geschikt voor de trendy man. De bretellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een vintage uitstraling.
Bij alle bretellen van Wiseguy Suspenders kunt u de sluiting aanpassen naar één van de verschillende opties. Of u nu kiest voor functionele haken voor aan uw jeans, of lederen lussen die je bevestigd aan de knopen op uw broek. Alles is mogelijk. Bekijk hier het assortiment toebehoren.

Hoe werkt de actie op bretels van Wiseguy Suspenders?

De actie is alleen geldig op bretellen van het merk Wiseguy Suspenders. Om gebruik te maken van de cashback actie, vragen wij in het opmerkingenveld bij de bestelling aan te geven dat je 4 Wiseguy Suspenders hebt besteld en gebruikt wilt maken van de actie. De goedkoopste bretel wordt dan vergoed. 
Voor de algemene voorwaarden van deze actie, verwijzen wij u graag naar de merken pagina. U vindt hier alle informatie.

Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je bretellen binnen 30 dagen terugsturen
Specialist in bretellen in grote aantallen

Betaal veilig online

×