Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Het aanbod leren bretellen blijft groeien

Het aanbod leren bretels blijft groeien2

Leren bretellen zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld en precies om deze reden vergroten wij ons aanbod luxe leren bretellen.

 

Leren bretellen van nubuck leer

Nubuck leer is een prachtig materiaal om te gebruiken voor bretellen van leer. Het leer staat er namelijk om bekend dat het met de jaren steeds mooier en soepeler wordt. Wiseguy Originals heeft er daarom ook voor gekozen om de meeste leren bretellen van dit type leer te maken. Nubuck leer wordt gemaakt van de bovenkant van de dierenhuid. Dit deel wordt vervolgens opgeschuurd en behandeld zodat er als het ware kleine haartjes ontstaan. Dit geeft nubuck die unieke, ruwe en luxe uitstraling. 

Nieuw type leren bretellen van Wiseguy Originals

Naast het welkbekende model de “Crazy Horse” en “Crazy Horse Flex” heeft Wiseguy nu nieuwe modellen leren bretellen ontworpen, namelijk de buckel en stitched.

De “buckel” serie heeft als unieke eigenschap dat de voorste banden eenvoudig sluiten en op maat gemaakt kunnen worden doormiddel van een stoere gesp.

Het model “stitched” heeft een originele uitstraling doordat de leren banden afgezet zijn met stoere stiksels. 

Wiseguy Suspenders bij Bretelswinkel.nl

Inmiddels heeft bretellenwinkel meer dan 120 verschillende Wiseguy bretellen in het assortiment. Naast leren bretellen bestaat de collectie ook uit luxe bretellen met elastische banden. Zowel smal als in een normale breedte. Alle bretellen zijn afgewerkt met het luxe leer dat Wiseguy graag gebruikt.

Bretels aanverwante van Wiseguy Suspenders

Ook vind je hier diverse accessoires voor je bretellen. Zo kun je alle clips en haken eenvoudig verwisselen en zijn er stoere jeans knopen verkrijgbaar met het Wiseguy logo.

Naast losse accessoires voor bretellen heeft Wiseguy ook leuke accessoires, zoals een sleutelhanger, hat suspender en een money clip gemaakt van hetzelfde luxe nubuck leer. De leren accessoires van Wiseguy Originals zijn een perfect cadeau voor de bretel -fan tijdens de Feestdagen.

Bretels aanverwanten

Inspiratiebeeld Pinterest

Excellente service tegen schitterende prijzen! Alsook zeer snelle levering. We bestellen in de toekomst graag opniew
Tom Taveirne
Supermooie bretels ontdekt op uw website. Mijn man was onmiddellijk overtuigd
Hilde Lanneau
Kwaliteitsvolle das & pochette. Uitstekende service met snelle levering.
Amadeus

Groot kwalitatief aanbod met zeer competitieve prijzen. Daar en boven een zeer snelle en vlotte service.

Karl De Dobbelaere
Ben zeer tevreden over het geleverde vlinderdasje. Duidelijke foto s en correcte beschrijving op de website. Ook zeer snelle levering.
Zeer tevreden dus met mijn aankoop!
meynen patrick
Snelle service en gegarandeerde kwaliteit.
Tilkin Marino

Betaal veilig online

×