Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Herfsttrends Bretellen

Herfsttrends brettellen

Ook jouw selectie bretellen pas je aan wanneer er een seizoensverandering plaatsvindt. Nu de herfst inmiddels is begonnen hebben wij een selectie gemaakt van bretellen die het beste passen bij deze tijd van het jaar.

Bretellen dragen

bretellen worden op diverse momenten gedragen. Zo kennen we de dagelijkse drager en de gelegenheidsdrager. Ieder type drager heeft vaak zijn eigen voorkeur als het gaat om het type bretellen, maar de meest voorkomende bretellen zijn toch wel de luxe bretellen en de smalle bretellen uit ons assortiment. Je raad het al, de luxe bretellen worden vaak gekozen voor een speciale gelegenheid. De smalle bretellen worden vaak op dagelijkse basis gedragen. Naast deze twee soorten bretellen, zijn er nog meer soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan onder andere kinder bretellen, bretellen met strepen, x-bretellen, extra lange bretellen en leren bretellen. Er is voor iedereen wel een passende bretel!

Bretellen in herfstkleuren

Nu de herfst is begonnen merk je dat het kouder wordt. Je gaat je tijdens de herfst anders kleden. Je kiest voor meer laagjes, donkere kleuren en dikkere materialen. Een tip van ons is dan ook: Pas hier je bretellen op aan.

Draag je bijvoorbeeld tijdens de herfst vaker een jasje of colbert, kies dan voor een paar bretellen die daar goed bij passen. Bij een donkerblauw wollen jasje, is een paar wollen bretellen in blauw een mooie optie dat zorgt voor een rijke combinatie. Als de materialen en kleuren overeen komen met andere onderdelen van je outfit wordt het een mooi geheel.

Ben jij het type dat het toch graag alleen bij een overhemd houdt, zonder ene jasje of colbert, in deze tijd van het jaar? Dan is het leuk om te spelen met de trendkleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor donkergroene bretellen. Deze kleur past bij vrijwel ieder overhemd. Ook als je gaat voor een overhemd van jeans kwaliteit, een donkerblauw overhemd. Naast donkergroen sla je ook de plank niet mis met een paar bordeauxrode bretellen. Net als de donkergroene, zijn ook bretellen in roodtinten een echte must-have dit seizoen.

Bretellen combineren met sokken

Wil je jouw outfit helemaal compleet maken? Zorg dan dat jouw sokken matchen bij de bretellen die je draagt. Je vindt bij ons een ruime selectie aan sokken die perfect matchen bij alle andere accessoires.

Lederen bretellen dragen

De herfst is een mooi seizoen om een paar luxe leren bretellen te introduceren in jouw garderobe. Lederen bretellen van het merk Wiseguy Originals zijn verkrijgbaar is diverse kleuren, breedtes en materialen, zodat je de mooiste combinaties kunt maken. Leren bretellen zijn een goede investering. Mocht je twijfelen over de kleur van deze leren bretellen, kies dan voor dezelfde kleur als je favoriete schoenen. Draag je graag donkerbruine schoenen in de herfst, kies dan voor een paar donkerbruine leren bretellen. Door deze regel te handteren, weet je zeker dat iedere combinatie die je wilt maken goed is.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×