Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretellen trends 2020/ 2021

Bretels trend 2020 2021

Wat de trends zijn op het gebied van bretellen voor aankomende wintermaanden? Wij hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet. 

Bretellen in de mode

Bretellen worden steeds vaker gedragen en dit accessoire heeft daardoor een minder stoffig imago gekregen. De bretellen maken in 2020 een flinke comeback. Van praktisch herenaccessoire tot een fashionable item voor zowel hem als haar.

Bretellen voor heren

Al een aantal jaar worden bretels steeds meer gedragen door heren. Het begon een aantal jaar geleden in combinatie met een kostuum voor bijvoorbeeld een bruiloft als een opvallend accessoire voor bij een zakelijk outfit. Tegenwoordig worden bretellen tijdens veel meer gelegenheden gedragen. Bretellen draagt men anno 2020/2021 zowel netjes als casual. Ook worden er steeds meer contrasten opgezocht. Zo zien wij bijvoorbeeld smalle lederen bretellen bij een zakelijk kostuum.

We verwachten in het voorjaar van 2021 bretellen veel gedragen worden in combinatie met een basic T-shirt of een polo. Op deze manier geeft u uw outfit een een casual tintje.

Breteltrends blog3

Bretellen voor dames

Voor dames zijn bretellen “eindelijk” ook niet meer weg te denken uit het modebeeld. De echte fashionista heeft zich al laten inspireren door de harnestrends. Lederen bretels voor dames zijn hier een elegante vervanger voor. Zo introduceert Wiseguy Suspender de “skinny” versie van de welbekende Crazy Horse Flex. Deze 0.75 inch lederen banden zijn elegant en wat ons betreft erg geschikt voor zowel dames als heren. Combineer leren bretellen bij een oversized zijde blouse en “high waisted” jeans voor een sexy en elegante look.

Laat u inspireren en volg ons op Instagram

Goede kwaliteit
Stipt geleverd
Tinne Lievens
Super super super!!!!
Ismail Yorulmaz
Krijg snel antwoorden. Mooie producten tegen betaalbare prijs.
Joost Pollet
Tevreden van de aankoop ! Goede en duidelijke website
Clicteur Greta
Goede en duidelijke web-site .
Veel keuze . Goede kwaliteit . Goede service.
Luc Van der Maat
Goede en duidelijke web-site .
Veel keuze . Goede kwaliteit . Goede service.
Luc Van der Maat

Betaal veilig online

×