Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretels trends 2016

bretels trends 2016

bretels trends 2015In het modejaar 2016 krijgt de bretel een aardige plaats toebedeeld, deze flatteuze accessoire wordt steeds meer gedragen als statement om je persoonlijke stijl te onderstrepen. Hoe draag je je bretels in 2016? Wij helpen je op weg.

Bretels op de catwalk

Om een idee te krijgen van de trends voor 2016 is het onontbeerlijk om een kijkje te nemen op de catwalks van Milaan en Parijs waar de grote merken hun nieuwe collecties presenteren. Merken als Armani, Gucci en Zegna zetten de toon, waar de zogenaamde massamerken op voortborduren. Welnu, wat kwamen wij tegen op de catwalk? Zegna komt voor 2016 met losse kleding waarbij de bretels nonchalant worden gedragen. Dus wijde broeken, soepel vallende losse jassen en al dan niet naar beneden hangende bretels.
 
Ook zien we veelal donkere bretels, gecombineerd met een lichtgrijs pak in het voorjaar en voor de durfals onder ons een wit pak in de zomer. Daarnaast zien we dat vele merken veelvuldig gebruik maken van de ruit. Ruitjesdessins komen we dan ook niet alleen tegen bij de bretels, maar ook bij de stropdas, het pochet en zelfs het pak. Wil je voor het eerst bretels aanschaffen? Kies dan voor zwarte bretels en neem een smalle uitvoering. Smalle bretels zijn dit jaar een must en laten zich uitstekend combineren met Italiaanse slimfit overhemden en mooie pantalon of juist nonchalant op je oude jeans.

Hoe combineer ik mijn bretels?

Je kunt natuurlijk naar de ‘voorgeschreven' trends van 2016 kijken, maar als loshangende bretels niets voor jou zijn, geven wij je een aantal praktische tips voor het combineren van jouw bretels.
Allereerst een logische tip, maar soms komen wij mannen tegen die toch deze ‘regel' overschreden hebben: draag nooit een riem bij je bretels. Bretels zijn bedoeld om de broek op zijn plaats te houden, een riem is dus overbodig. Ten tweede adviseren wij je om altijd een rustige combinatie te maken. Kies bijvoorbeeld voor een mooi donkerblauw pak, wit overhemd en lichtblauwe bretels. Of draag dunne zwarte bretels op een casual jeans met een v-hals longtee of een slimfit effen overhemd. Kies je voor bretels met een strependessin, wees dan voorzichtig met het dessin van je overhemd, stropdas en pak, kies liever voor een effen overhemd om op safe te spelen dan voor een gestreept, geblokt of gebloemd exemplaar.

Bretels voor bedrijven en verenigingen

Bedrijven kiezen steeds meer voor bretels als marketing ondersteundende tool. Zo worden bretels voorzien van het bedrijfslogo ingezet op beurzen, zodat medewerkers herkenbaar en origineel het bedrijf vertegenwoordigen. Ook als give-away is de bretel een origineel cadeau, als het bedrijfslogo subtiel verschijnt zal de ontvanger de bretels regelmatig met plezier kunnen dragen. Tenslotte zien we de vraag naar bretels door studentenverenigingen en jaarclubs stijgen. Daar waar zij vroeger een stropdas met het verenigingslogo prefereerden, willen zij nu hun herkenbaarheid en saamhorigheid uiten door middel van de klassieke broekophouder, juist de bretel.

Bekijk ook

Bretels met haken3

Bretellen met Haken

Bretels met haken zijn zeker niet zonder reden de nieuwste trend. Deze bretellen zijn namelijk heel eenvoudig aan uw jeans of casual broek te bevestigen en zitten ook nog een...

Soorten bretelsluitingen 2

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretellen in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretellen verschillen. Hoe u deze bevestigd en bij welke style u welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor uw op een rijtje gezet.

Bretels trends 2019

Bretellen trends 2019-2020

Bent u opzoek naar bretellen voor dagelijks gebruik, dan passen bruine bretellen volledig in het modebeeld van nu. Ons assortiment bruine bretels is erg uitgebreid.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×