Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretellen voor kinderen

Bretellen voor kinderen

Heb jij binnenkort een bruiloft of een gezellig feestje waarbij ook de kinderen uitgenodigd zijn? Stijl dan de outfit van jouw kind(eren) af met een paar trendy bretellen voor kinderen

Kinder bretellen

Al jarenlang zijn bretels voor volwassenen een praktisch en tijdloos accessoire. De afgelopen tijd worden bretels ook steeds meer gedragen om een modestatement te maken of om een bepaalde style te uiten. Hoe leuk is het dan ook jouw kleintje te laten shinen met een paar trendy en tevens functionele bretellen.

Effen kleurige bretellen voor kinderen

Ga jij binnenkort zelf trouwen, of ben jij met het hele gezin welkom op een bruiloft en wil jij dat het hele gezin goed bij elkaar past? Dan kun je door middel van het kiezen van een themakleur, de outfits van ieder gezinslid goed op elkaar afstemmen. Draag bijvoorbeeld zelf een paar donkerrode bretellen onder een pak en combineer de outfit van jouw zoon of dochter met dezelfde kleur bretellen voor kinderen.

Bretellen voor kinderen met bijpassende accessoires voor kinderen

Wil je de outfit van jouw kindje helemaal afstylen? Dan zijn er ook bijpassende accessoires zoals een stropdas of vlinderdas voor kinderen verkrijgbaar. Wil je graag jouw outfit of van die van hun opa laten matchen met de outfit van jouw zoon of dochter? Dan zijn er in alle kleuren ook bijpassende accessoires voor volwassenen te koop.

bretellen voor kinderen blog

Bretellen voor kinderen 1 maat 

De bretellen voor kinderen zijn verkrijgbaar in 1 maat. De bretellen voor kinderen zijn geschikt voor kinderen met maatje 98 tot 158 en zijn heel eenvoudig in maat verstelbaar. De elastische banden zorgen tevens voor een hoog draagcomfort. Is jouw kind groter dan 158, dan kun je met gemak kiezen voor de bretellen voor volwassenen. Ook deze bretels zijn voorzien van elastische banden die eenvoudig in maat verstelbaar zijn. Zowel de smalle bretels als de bretels met reguliere breedte zijn dan geschikt.

Super super super!!!!
Ismail Yorulmaz
Krijg snel antwoorden. Mooie producten tegen betaalbare prijs.
Joost Pollet
Tevreden van de aankoop ! Goede en duidelijke website
Clicteur Greta
Goede en duidelijke web-site .
Veel keuze . Goede kwaliteit . Goede service.
Luc Van der Maat
Goede en duidelijke web-site .
Veel keuze . Goede kwaliteit . Goede service.
Luc Van der Maat

Bretellen zijn uitstekend, kleur is perfect, en net op tijd voor het bruiloft. Dank U.
In de toekomst zullen de bretellen van bij jullie komen.

Alain Deschuyteneer

Betaal veilig online

×