Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretellen trends zomer 2023

Bretellen Trends 2023

Ook in de zomer van 2023 zijn bretellen een geliefd modeaccessoire. Welke stijlen en kleuren dit jaar trendy zijn, lees je in dit artikel.

 

Bretellen dragen in 2023

In 1736 komt de bretel voor het eerst in de geschiedenisboeken voor (hierover meer in onze bretellengids). En ook in 2023 is de bretel niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar in de geschiedenis de bretel vooral gedragen werd als functioneel accessoire om je broek omhoog te houden, draag je bretellen tegenwoordig ook als echt modeaccessoire. Een modeaccessoire dat tegenwoordig gedragen wordt door mannen, vrouwen en kinderen.

Bretel trends 2023

bretellen zijn nu eenmaal, net als andere modeaccessoires, aan trends onderhevig. Nu vinden wij dat je met een paar bretellen niet snel iets fout kunt doen als het gaat om het maken van de perfecte combinatie, maar we zien zeker bepaalde trends en bestsellers voorbijkomen dit seizoen. Zo zijn smalle bretellen en luxe bretellen op dit moment de meest gekozen modellen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de dames de bretel ook in grote mate ontdekt hebben en dan graag kiezen voor een paar smalle bretellen. Smalle bretellen zijn voor dames ook zeker een elegante keuze vanwege de smallere banden van 2,5 cm breed.

Een andere bestseller op dit moment is de luxe bretel. Deze bretellen worden geleverd met knopen, leren lussen en clips zodat je de bretellen op iedere gewenste manier aan je broek kunt bevestigen. Luxe bretellen zijn voorzien van 3,5 cm brede elastische banden en kunnen bevestigd worden aan de broeksband met onder andere de clips. Draag je de luxe bretellen met clips, dan verwijder je eenvoudig de leren lussen die worden meegeleverd. Mocht je de bretellen op een chiquere/ traditionele manier willen dragen, dan worden de leren lussen van dit type bretel bevestigd aan de binnenzijde van de tailleband van de broek of pantalon doormiddel van de meegeleverde knopen en verwijder je eenvoudig de meegeleverde clips. 

Trendy kleuren

Onze bretelcollectie is een uiteenlopende selectie van verschillende typen bretellen in verschillende modellen en kleuren. Kleuren die nu veel worden gekozen zijn de vele bruintinten en lichtblauw, donkergroen en donkerblauw. Natuurlijk worden ook onze bretellen met opvallende dessins niet overgeslagen. Zo zijn de bretellen met een pop-art motief een erg populair artikel, vooral in combinatie met de bijpassende strik voor bijvoorbeeld een feestelijk gelegenheid, of om cadeau te doen.

Ben jij benieuwd naar onze selectie bretellen met motief?

Je krijgt waarvoor je betaald hebt fijne winkel een echte aanraader
Donne
Hier krijg je ,dat waar voor je betaald hebt fijne winkel een echte aanrader
Donne
Ben heel tevreden van jullie.
Top kwaliteit
De Visch Kate
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde stropdas, pochet en manchetknopen. Deze zijn heel mooi! Bedankt voor de goede en snelle service.
Frank Gillot
Mooie kwaliteitsvolle das, mooi smal model en vlot geleverd.
Heel tevreden.
Annelies Decrans
Zéér tevreden bretellen waarden mooier dan op de foto en de kwaliteit is heel goed de knijpers zijn zeer sterk komen niet los,ik ga er zeker nog bestellen Rudi
Donne

Betaal veilig online

×