Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretellen trends 2019

Bretellen trends 2019

Trends komen en gaan en worden niet zozeer bepaald door wat modebloggers en tijdschriften voorschrijven als wel door alle mensen die de mode dragen. Een nieuw jaar leent zich bij uitstek om de mode trends weer onder de loep te nemen en te kijken wat de nieuwe seizoenen gaan brengen. Wij kijken daarbij niet alleen naar de modetrends volgens de experts, maar ook naar de nieuwe collecties van verschillende merken, naar het straatbeeld en naar de producten die in ons assortiment goed lopen. Wij kunnen wel roepen dat dit het jaar is van de brede bretel, maar als wij de smalle bretels als warme broodjes over de toonbank lopen dan zegt dàt natuurlijk veel meer. Lees mee en neem een kijkje in de bretels trends van 2019.

 

Kleur bekennen

Nieuwe kleuren, modellen, dessins en accessoires wachten ook dit jaar op de modebewuste man. En òf: nieuwe kleuren: pronken mag. Draag onder je jasje eens knalgele of fuchsia bretels, het geeft je outfit een heel eigen look als ze subtiel onder je jasje zichtbaar zijn. Doe je je jasje binnen meestal uit, ga dan voor donkerpaars of lila, toch opvallend maar minder uitgesproken. Zeker als je bretels met lederen lussen draagt voeg je met gekleurde bretels niet alleen een tof en trendy accent aan je outfit maar blijft het geheel ook nog eens stijlvol en chique.

knalgele bretels

Zwarte bretels

Naast kleur zien we dat de meest verkochte modellen nog altijd de zwarte bretels zijn. Bij uitstek de accessoire voor bij een smoking of rokkostuum, maar ook de perfecte keuze voor je day-to-day look. Combineer met zwarte schoenen en een donkerblauw pak voor een ultieme zelfverzekerde look. Of ga voor smalle zwarte bretels, deze zijn perfect voor je dagelijkse outfit maar kunnen ook uitstekend op een wit overhemd bij het uitgaan gecombineerd worden. 

smalle zwarte bretels

Bretels met knopen

Super classy natuurlijk, bretels met patten. Nadeel alleen is dat er niet aan elke broek knopen zitten, want die lussen moeten natuurlijk wel ergens aan bevestigd worden. Wij leveren bij alle bretels met lussen losse knopen mee en uiteraard een beschrijving hoe je deze kunt bevestigen aan de binnenkant van je tailleband. Maar als je daar niet op zit te wachten dan hebben wij het ultieme artikel aan onze collectie toegevoegd: bretels met lussen die eenvoudig met een clipje aan je tailleband bevestigd kunnen worden. Nooit geen gedoe met knopen meer, maar wel hetzelfde stijlvolle accent aan je outfit.

bretels met lussen en clips

Welke vorm?

De meest populaire vorm voor bretels is ook in 2019 de Y-vorm, met 2 voorbanden die op de rug samenkomen, waarna er 1 band naar beneden loopt. Naast deze vorm bestaan er ook nog H en X-bretels. Het voordeel van H en X-bretels is dat deze meer stevigheid bieden, want ze worden zowel met 2 clips voor als 2 clips achter vastgezet. De Y-vorm is ook in 2019 de meest populaire vorm maar het X-model wint langzaamaan aan populariteit.

Brede bretels worden vaak gedragen als de bretels puur functioneel bedoeld zijn: de broek op zijn plaats houden. Bij ski- of werkkleding is een brede elastische band heel comfortabel. Helaas niet zo stijlvol op kantoor of naar een gezellig etentje. Houdt de breedte op zo’n 3,5 cm en je zit goed. Daarnaast zet ook de trend van de smalle bretel zich dit jaar voort, ideaal voor mannen met een slank postuur. Een paar smalle bretels heeft een breedte van zo’n 2,5 cm.

Duik eens in onze collectie en maak je keuze uit meer dan 120 soorten bretels, van bretels voor kinderen tot luxe Profuomo modellen en van tijdloze heren bretels tot trendy smalle exemplaren.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×