Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Bretellen met een stropdas combineren

Bretels combineren met stropdas2

Bretellen combineren met een stropdas. Het is misschien voor u niet de meest voor de hand liggende combinatie maar wel een hele trendy manier om uw outfit af te stylen.

Bretellen; hoe combineert u ze met een stropdas?

De kleuren van de door u gekozen stropdas en bretel bepaalt of de combinatie geslaagd is. Houd vooral dezelfde kleur aan als basis. Combineer bijvoorbeeld donkerblauwe bretellen met een donkerblauw stropdas. Houd de combinatie wel rustig. Heb je bijvoorbeeld een beige-donkerblauwe gestreepte bretel? Style dit dan af met een effen donkerblauwe of beige stropdas. Draagt u graag een blauwe stropdas met witte stippen? Maak dan een combinatie met witte of blauwe effen bretellen.

Vintage bretellen combineren met een stropdas

Bij bretellen met een vintage look, zoals bijvoorbeeld lederen bretellen of bretellen van wol, hebt u iets meer vrijheid als het gaat om de kleur van de stropdas. Bij bruin leren bretellen kunt u bijvoorbeeld veel verschillende kleuren stropdassen combineren. Een stropdas gecombineerd met een vintage bretel wordt vaak gedaan om een casual uitstraling te creëren. Draagt u vaak leren of wollen bretellen? Knoop dan voor de verandering eens een stropdas om uw nek voor een hippe casual look.

Bretels stropdas combineren2

Welk type bretellen met welk type stropdas

Om er voor te zorgen dat een combinatie van een stropdas en een bretel stijlvol is, kunt u het beste gelijke soorten kiezen. Bij smalle bretellen adviseren wij u dan ook om een smalle stropdas te kiezen.

Hebben uw bretellen een breedte van 3,5 cm, dan kun je ook heel makkelijk een wat bredere stropdas, met bijvoorbeeld een breedte van 7,5 cm combineren. Wanneer uw bretels geen elastische banden hebben, maar gemaakt zijn van wol of leer kies dan een ander materiaal stropdas.

Wollen bretellen staan bijvoorbeeld heel goed bij een stropdas van zijde en zo combineren leren bretellen weer heel stijlvol met een linnen stropdas.

Goed product en snelle levering.
Tim
De das en sokken en pochetten waren van hele fijne stof en fijne zijde, de das valt heel mooi
Schraepen Leonarda
Na een goed jaar gedaan te hebben met een paar goedkope bretels, vond ik dat het tijd was om eens een degelijker paar aan te schaffen. Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop. De levering verliep vlot en ik voel enorm hard het verschil tussen deze bretels en mijn oude paar op vlak van comfort en vooral stevigheid.
Serafina
De levering was perfect. De bretels zijn prima. Zeer goede kwaliteit.
paul Embrechts
De levering was ok. De goederen (bretels) zijn prima.
paul Embrechts
De levering was ok. De goederen (bretels) zijn prima.
paul Embrechts

Betaal veilig online

×