Bretelswinkel.be by E.L Cravatte
 • Sinds 2004 dé Specialist
 • Binnen 30 dagen retourneren
 • Óók zakelijk bestellen
 • Veilig online betalen

Basisregels voor het dragen van bretelen

Basisregels voor het dragen van bretellen

Heeft u binnenkort een gelegenheid waarbij u bretellen wilt gaan dragen? Dan informeren wij je graag over een aantal basisregels voor het dragen van bretellen. Zo weet u zeker dat u geen modeflater slaat.

 

Do’s & Dont’s bretellen

Bij het dragen van bretellen zijn een aantal dingen belangrijk om te weten. Wat doet u wel en wat doet u niet? Oftewel, de do’s en dont’s als het gaat om het dragen van bretellen. Onderstaande regels zijn gebaseerd op de algemene mode richtlijnen.

Dos Donts bretels

 

Do’s voor het dragen van bretellen

Oftewel wat kan en mag wel als u er voor kiest om een bretellen te dragen.

 • Pas uw bretellen aan op uw outfit. Kies een paar bretellen dat past bij de kleur van je overhemd en andere kledingaccessoires.
 • Draag bretellen die geschikt zijn voor het type broek dat u draagt. Draagt u een casual broek met riemlussen? Kies dan voor bretellen met clips of haken. Draagt u een pantalon zonder riemlussen? Zorg dan dat u kiest voor bretellen met leren lussen die worden bevestigd aan knopen aan de binnenzijde van je tailleband.
 • Zorg voor een goede pasvorm. Draag bretellen die geschikt zijn voor uw postuur en lichaamslengte. bretellen moeten uw broek mooi omhoog houden, zonder dat het de broek omhoog trekt.
 • Uw persoonlijke style mag tot uiting komen bij het dragen van bretellen. Durf dus te combineren met verschillende patronen en kleuren zonder dat u de basisregels overtreed.

Dont’s voor het dragen van bretellen 

Hieronder vindt u een aantal basisregels. Wat kunt u beter niet doen bij het dragen van bretellen:

 • Draag bretellen nooit samen met een riem. Beide hebben namelijk dezelfde functie en dat is je broek omhoog houden. Een riem en bretellen samen dragen is dus een echte modemisser.
 • Draag bretellen nooit te los. Ze moeten namelijk wel een functie vervullen; uw broek omhoog houden. Zelfs als u bretellen draagt om de look van je outfit compleet te maken, moeten ze de broek omhoog houden. Zorg er dus voor dat ze goed om je lichaam aansluiten.
 • Combineer bretellen niet met een te korte broek. Als de pijpen van u broek boven de enkel stoppen, kies dan voor een ander accessoire dan een paar bretellen. bretellen zullen namelijk uw broek nog iets verder omhoog trekken en dat geeft niet het beste resultaat.

Wat je nog meer moet weten over het dragen van bretellen

Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat je je comfortabel voelt bij het dragen van bretellen. Als u een paar bretellen uitzoekt en rekening houdt met de basisregels, kunt u met alle rust een paar bretellen dragen. Kies vooral bretellen die passen bij uw persoonlijke style.

Mooie en kwaliteitsvolle bretellen.
Vlotte levering.
Joeri Beniest
Goede kwaliteit
Stipt geleverd
Tinne Lievens
Super super super!!!!
Ismail Yorulmaz
Krijg snel antwoorden. Mooie producten tegen betaalbare prijs.
Joost Pollet
Tevreden van de aankoop ! Goede en duidelijke website
Clicteur Greta
Goede en duidelijke web-site .
Veel keuze . Goede kwaliteit . Goede service.
Luc Van der Maat

Betaal veilig online

×